11 November 2014

Invigde min "nya" systemkamera idag, har återigen skaffat mig en kamera efter några år som "kameralös".
Dagen till ära sken solen, perfekt fotoväder.
Jag tog av Katie regntäcket för att få lite finare bilder på bebismagen, när jag drog av täcket blev Lillsessa rädd, när jag la ner täcket på marken blev hon ännu räddare och for iväg i något frispel. Såklart hade jag inte kameran i handen när detta hände utan ett skitigt hästtäcke, så inga roliga frispelsbilder idag. Hästarna var sådär måttligt roade av att bli fotograferade, men jag fick testat kameran och det var huvudsaken =)

IMG_1837

IMG_1840

IMG_1849

Nu börjar det synas att hon är dräktig! Dygn 201 idag =)

IMG_1851

IMG_1862

Katie var inte alls särskilt trevlig under täcket (därav svart/vit bild) så ikväll blev det en ordentlig rykt för damen! Manen fick vi också göra något åt, den växer som ogräs sannerligen. Mallan hade Tage ute samtidigt, och jag fick för mig att ta en bild på Katie och Tage tillsammans. Katie hade smugit fram mot Mallan, och jag var helt övertygad om att hon försökte komma åt Tage. Jag ber därför Mallan att gå undan så jag kunde få en fin bild.
Resultatet blev såhär...

10686799_10152913319202425_6068259636040558121_n

Barna blir alltid så förbaskat pigg vid denna årstiden, särskilt till insläpp. Barna gillar att gå lös in, och det brukar fungera hur bra som helst. Ibland får hon för sig att springa det värsta hon kan, vilket såklart inte är helt optimalt.. Då får hon gå i grimskaft några gånger, vilket hon inte alls är särskilt nöjd med. När hon gjort det ett par gånger kan hon gå lös igen, och då går hon jättefint in. Idag bestämde sig Barna och Storm för att dra några repor i hagen först, så dem var lagom uppvarvade när jag kom och skulle ta in. Jag insåg att Barna inte alls tänkte gå lugnt in, och jag hade bara tagit med mig ett grimskaft. Bära eller brista, jag gick ut med Storm, såg till att ha Barna bakom mig och inte ge henne fritt spår. Barna var så pigg att hon gick och pep hela vägen in, men hon skötte sig. Det är inte lätt för Barna att hålla sig på mattan när hon är på det humöret, därför blir jag extra glad när hon riktigt anstränger sig. Duktig Vildhäst =)

10808376_10204506307552991_777467345_n