13 Februari 2013

Nu är det inte långt kvar innan det första fölet kommer!
Det börjar bli lite pirrigt i magen .. Kameran är på plats i stallet, nu väntar vi bara på att antennen ska komma, den beräknas landa på posten imorgon eller på Fredag. Teckningen var inte den bästa i stallet så en antenn var nödvändig. På Söndag åker vi iväg och hämtar halm i småbalar, och imorgon kommer jag inhandla dom sista sakerna till föl apoteket, sen känner jag mig rätt så redo! Det går åt en hel del mat såhär i slutet av dräktigheten, igår var jag iväg och köpte ytterligare 100 kg, det gäller att köpa på sig ordentligt för att slippa köra så ofta =)

Även föl grimmorna är inköpta. Färgerna avslöjar vad min magkänsla tror att det blir.

Fölgrimmor

Foder och lite annat
Ej namngiven 1

Och en bild på Chiloé!

IMG_20130205_145349

Än är det lite för tidigt för att börja fundera på namn, men jag kan inte riktigt låta bli. Jag har nästan bestämt mig för vad Katies föl ska heta, men jag är helt tom när det kommer till Barnas föl. Förslag någon? Namnet måste börja på bokstaven B.