2 December 2012

Snö!
I alla år har jag avskytt snön, men inte detta året. Jag tycker snarare att det är väldigt fint och mysigt, kanske för att jag för en gång skull har hittat ett par vettiga vinterskor? Mindre roligt är det att jag inte har snösulor på Chiloé och Storm ännu, just därför fick vi ställa in dagens tur.

Eftersom tanterna är så glada för att äta har dom nu fått in en storbal med hö i hagen.
Min kära pappa som även är delägare i Stall Vozz, kom med tre stycken balar i förrgår. Storm och Chiloé ska också ha av höet i hagen, men inte en hel bal.
Jag trodde att hästarna skulle bli jätte rädda för en stor, pysande lastbil .. Men icke!
Inte ens Barna och Katie blev rädda när balen lyftes ner i deras hage.

Katie är väldigt nyfiken på lastbilen!

Chiloé bryr sig inte ett dugg över att storbalen sätts ner bredvid henne ..

Nu har tanterna massor med mat!