2 Januari 2015

Ett nytt år ligger framför oss. Det känns alltid roligt och uppfriskande tycker jag.
Undrar vad detta året kommer bjuda på?! Jag ser tillbaka på 2014 med tacksamhet faktiskt.
Jag är tacksam för mina fina hästar och all den lycka dem ger mig.
Chiloé gav mig ett mycket fint litet stoföl som aldrig gör mig besviken. Katie åkte iväg för att betäckas med Helsinki och tog sig på första försöket.
Hon har haft en bra och okomplicerad dräktighet såhär långt och ser strålande ut trots att jag var osäker på om hon egentligen skulle klara det.
Tjatte flyttade hemifrån och åkte in i träning med bolaget Tjattes Knattar som leasingtagare. Även om han kommer bli stor och sen så gör han allting rätt och tar sin uppgift på största allvar. Under hösten fick jag även tillfället att ta hand om Tage åt Caroline, en solskens historia till en början då Tage gick upp mycket bra i vikt och blev riktigt fin, ett sorgligt slut då han plötsligt blev mycket dålig och fick avsluta sina dagar hastigt.

Året 2015
I Mars kommer Katies föl, en hingst tror jag att det blir denna gången också.
Det känns tryggt att det är Katie som ska ha föl, vi har gjort detta förut. Hoppas att det kommer gå lika bra med denna fölisen som det gjorde med Tjatte.
Chiloé kommer åka till hingst och betäckas, det är redan bokat och klart. Skickar henne i början på April är det tänkt.
I vår/sommar kommer en proffstränare och tittar på Lillsessa, hoppas verkligen att det går vägen och att hon hamnar hos denna tränare.
Till hösten är det det dags för Lillsessa att gå i träning, kommer bli tomt utan min sessa i stallet!
I årets slut kommer även mitt blivande avelssto hem, Tjatte har förhoppningsvis varit ute och kanske gjort ett kval innan året är slut.

Jag ser fram emot 2015 och hoppas på att jag får ännu ett år att vara tacksam över!

141228-DSC_0566