27 Februari 2013

Igår när jag satt och kollade in Barna hörde jag att hon "stonkade" när hon låg ner, jag satt och höll andan i några minuter .. Hon rörde sig inte, men fortsatte "stonka". Efter en liten stund reste hon sig upp och tryckte rumpan mot boxväggen, jag har läst att dom kan göra så när det gör lite ont. Hon har inte varit normal i sitt rörelsemönster jämfört med andra nätter heller, det börjar helt klart dra ihop sig så smått. Resten av natten var dock händelselös. Inatt drömde jag att hon fick föl, och jag fick tänka till några gånger innan jag fattade att det faktiskt bara var en dröm. I drömmen föddes dessutom fölet som fux, och det är andra gången jag drömmer det. Högst osannolikt dock att det blir en fux eftersom Barna är svart och hingsten brun!

Bild på Barna tagen igår

IMG_20130226_152100

Storm och Chiloé är bästa vänner och gör allt tillsammans.

IMG_20130226_132755

Storm vill gärna dela med sig och la en tuss hö i nacken på Chiloé

IMG_20130226_132809