28 Mars 2016

Vilken underbar dag det har varit idag!
Först ringde telefonen strax efter lunch, ett konstigt nummer och jag misstänkte att det kunde vara någon tråkig försäljare som skulle lura på mig något.
Jag svarade bara "hallå", ganska barskt. Personen i luren säger "Är det Emma?" Nä nä nä tänkte jag, nu ska jag inte säga "Ja" och därmed råka godkänna något! Jag svarar därför lika barskt "Vem undrar?" Jo det är Alex från York Stutteri som ringer. Åh pinsamt .... Nåväl. Seattle är betäckt idag!! Så himla roligt, verkligen smidigt och enkelt detta, hoppas det fortsätter så också. På Onsdag blir det en ny koll.

Tjatte var på jägers idag, han gick på stora banan vilket var första gången för i år.
Jag kan säga så mycket att jag och Yasmine lämnade banan med vars ett leende på läpparna. Tjatte var också nöjd och var en aning stolt och mallig när han spänstigt skrittade av banan. Vi har gjort en del små justeringar och det har gett precis det resultatet som vi ville. Hatten av för Yasmine som tränar hästen perfekt och gör allt för att Tjatte ska ha precis de rätta förutsättningarna på alla plan!

DSC_0038
DSC_0056
DSC_0058

Nanook är på dygn 319 och igår bäddade jag upp hennes box med halm. Nanook tyckte det var supermysigt med halm och stod länge och snusade i det. Hon lämnade till och med kraftfodret i krubban för att ägna sig åt att spana in sin nybäddade box, det säger en hel del eftersom Nanook är det mest matglada i hela stallet.
Hon fick sig en välförtjänt rykt också, så himla tacksam är hon och står blickstilla med slutna ögon när hon blir ompysslad. Nästan synd och skam att bara låta henne gå som avelssto när hon är så glad för omtanke och pyssel.

DSC_0445