30 Augusti 2014

Nu är det officiellt. Sommaren är över, hästarna är installade!
Känns faktiskt väldigt bra att ha dem inne igen.
Särskilt nu ikväll när jag hör regnet smattra mot fönstret, då känns det bra att veta att hästarna står torra och nöjda i sina boxar.

Stallet har fått en ny stjärna i form av Tragic Love, eller "Tage" som han kallas till vardags. Tage ska nu njuta av sitt pensionärsliv och bara ha det bra.

DSC_0035

Alla hästarna var så nöjda ikväll när vi tog in dem, alla utom Tjatteman.. Han blev uttråkad direkt! Tjatteman ska bo hos mig i en vecka till, sen flyttar han hemifrån, han ska som bekant flytta till Yasmine som ska ha honom i träning.
Tur är väl det för Tjatteman hade väl dött av tristess när han redan anmärker på att han har tråkigt =) I Fredags fick Tjatteman sin sista delägare, så nu är vi i hamn! Jag är riktigt glad och det ska bli så roligt att ha en häst i träning.

DSC_0037

Katie har fått ett otäckt sår på höger framben, misstänker att hon har fått en spark av Chiloé i en matsituation. Katie är svullen om höger bakben också, vilket hon inte var innan sparkskadan. Stackars lilla Katie är så snäll och låter sig bandageras lös ute i hagen. Det finns verkligen inget ont i den hästen!

DSC_0024

Lillsessa har satt fart och börjat växa riktigt mycket. Fölpälsen åker av i samma rykande fart. Hovarna har också växt riktigt mycket och det är tur att hovis kommer på Måndag!
Här står Lillsessan och får kli och gos av pappa.

DSC_0031