30 Oktober 2012

Katie har varit lite trött och seg idag.
I morse åt hon inte upp sitt morgon hö och var inte särskilt intresserad av sin lunch heller, utan stod och hängde i en hörna. Ganska nervöst med tanke på att hon är dräktig också! Tempen visade ingenting, och det var en glad Katie som följde med in från hagen. Hon har varit lite lös i magen inatt och såg inte så trevlig ut i rumpan, så den fick vi bada! Katie är verkligen helt fantastisk, där står vi i spolspiltan, hästen är lös med grimskaftet om halsen, och där bak står jag och tvättar! Väl inne i boxen borstade jag henne, och som alltid sätter hon huvudet mot min mage så jag får öronen i ansiktet. Katie är en häst med fantastisk personlighet. Efter någon timme vågade jag lämna stallet, Katie visade inga nya symtom utan var precis som vanligt, hoppas det fortsätter så också!