5 November 2014

Idag har det varit en full dag i stallet!
Hovis kom och fixade alla hästar, inklusive stallägarens. Det tog sin lilla tid men skönt att ha det gjort. Alla hästar blev även avmaskade idag, även det känns väldigt skönt!
Lillsessa var bara SÅ duktig idag. Helt galet så duktig hon var. För första gången stod vi ute på stallgången när hon verkades.
Förra gången hovis kom, den 1 September, då hade jag precis stallat in hästarna och Lillsessa var varken van vid grimma eller att behöva stå still så länge.
Idag stod hon verkligen blickstilla, verkligen imponerad! Även hovis tyckte hon var duktig och sa att hon har ett "bra psyke". Jag kan säga utan att skämmas att jag är mycket stolt över min lilla tjej.
Förutom hovis och avmaskning fick jag höleverans. Något dramatiskt blev det när lastbilen fastnade i leran, men lyckades komma loss med draghjälp från en lastare. Blev inga bilder från idag tyvärr, istället bjuder jag på två bilder på Chiloés morbror Chivalry. Jag har gått igenom mitt bildarkiv ikväll och tittade igenom massvis med gamla bilder.
Dessa bilderna är från 2008 och Chivalry är 19 år på bilderna. Det är pappa som står och håller honom, några kg tyngre på den tiden =)

P1000809

P1000811

Vad tycker ni, syns det någon likhet mellan honom och Chiloé? =)